miércoles, 24 de marzo de 2010

Practica 3. Experiments sobre estils de lideratge.

Ens aquest video se'ns mostren diferents estils de lideratge i com influeix aixo en el comportament de les persones, on es veu clarament que la seva actitud de treball es independent de la personalitat i caracteristiques fisiques i psiquiques de l'individu.



jueves, 18 de marzo de 2010

Practica 2. Orientacio a les persones. Lideratge transformacional Hotel Rwanda

Aquest video relata una situacio de lideratge transformacional en un cas que va ser real en el passat.

Practica 2. Innovacio i acceptacio de riscos. Documental del Discovery sobre la historia de Internet i la creacio d'empreses dins seu.

Aquest video, el qual esta molt relacionat amb l'anterior pero es un documental del canal Discovery traduit al espanyol, intenta presentar una visio de com ha canviat Internet el mon que ens engloba, i com empreses que van sorgir del res han seguit endavant amb les seves innovacions i obstacles.

Els enllaços son 5 (continuacio un de l'altre):





Practica 2. Video biografic del creador de Amazon.com. Relata com Jeff Brezos va preferir endinsar-se en un mon desconegut i assumir riscos.

Amazon.com es una empresa creada per Jeff Brezos que es dedica a vendre llibres per internet, la qual segueix traient negoci a moltes llibreries independents que pensaven com la gent normal de carrer que mai tindria exit una organitzacio d'aquestes caracteristiques, i com ell ha soportat tot tipus de situacions i reptes.

El video esta fraccionat en 4 parts, de les quals es mostren els enllaços a continuacio per ordre:






martes, 16 de marzo de 2010

Practica 2. Cultura Organitzativa. Iniciativa i acceptacio de riscos.

A continuacio es mostra l'enllaç d'un video que tracta sobre el lideratge i la motivacio, pero que indirectament ens mostra una imatge del important que es assumir riscos i prendre iniciativa dins una organitzacio (en aquest cas de petits extraterrestres que volen venir al nostre planeta Terra).

En aquest document audiovisual hi ha una frase al final que creiem que resumeix molt be aquest concepte de la cultura organitzativa, i diu aixi:

"EL MUNDO ESTA EN MANOS DE AQUELLOS QUE TIENEN EL CORAJE DE SOÑAR Y DE CORRER EL RIESGO DE VIVIR SUS SUEÑOS"