sábado, 27 de febrero de 2010

Pràctica 1. Estructura Organitzacional. Empresa dedicada a la fabricació de mòduls FV

Per a la pràctica 1 de la Teoria de l'Organització, hem decidit crear l'estructura organitzacional de l'empresa en la qual ens agradaria treballar als tres membres de l'equip.
Per tal de poder englobar en el nostre "projecte de futur" totes les competències que presentem cadascun de nosaltres com a enginyers tècnics industrials (dos elèctrics i un químic) i futurs industrials (especialitzats en organització industrial) hem pensat que la nostra empresa estaria centrada en la fabricació de mòduls fotovoltaics. D'aquesta manera en l'Àrea Tècnica, el departament de Medi Ambient estaria dirigit pel nostre quimic Albert, el dept. d'Enginyeria (disseny, producció, gestió de qualitat) pels dos elèctrics -l'Oriol i la Blanca-, i el de I+D per tots tres, enriquint aixi l'equip -tant en qualitat com en coneixement-. Respecte a l'Àrea d'Organització Industrial, dir que nosaltres intentariem també direccionar-la però amb l'ajuda d'experts en economia d'empresa.
Hem pensat, que per vosaltres, els seguidors del nostre Blog, seria interessant oferir-vos un video sobre la fabricació de panells FV. I aqui us deixem l'enllaç:
Cal destacar, que el procés productiu en la nostra indústria estaria tot automatitzat, per aixi en menor temps aconseguir més unitats fabricades i amb un % d'error en la construcció inferior respecte a les plantes que actualment hi ha Espanya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario